Trappstäd

Trappstädning

Trappstäd/trappstädning och entréstädning ingår bland de tjänster vi utför åt fastigheter och fastighetsägare.

Att trapphus, entréer och trappor är rena och fina är välkomnande och ger besökare ett gott intryck. Ett rent och prydligt trapphus skapar även trygghet och gör det enklare för de boende att ta sig ut om något skulle hända.

Clean Företagsstäd hjälper dig med trappstädning i Borås med omnejd (Bollebygd, Ulricehamn, Svenljunga, Tranemo m fl). Boka oss redan idag!

Den viktiga trappstädningen

Trappstädning är så viktig i ett flerbostadshus. I trapphuset samlas ofta grus, pollen, damm och annan smuts som kan påverka inomhusmiljön på ett negativt sätt. Därför är det viktigt att trapphuset städas noggrant och tillräckligt ofta.

Risken att egendom förstörs minskar också när trapphuset är rent och fint. Man skulle faktiskt kunna säga att entrén och trapphuset är fastighetens skyltfönster, det är det första en besökare möts av. Och då vill vi att det ska se prydligt och trevligt ut, inte sant?

Exakt hur ofta trappstädning ska utföras i just din fastighet beror på hur många som bor i fastigheten, om många utomstående har tillgång till trapphuset och hur det ser ut utanför entrén. I allmänhet kan man säga att trappstäd bör ske ungefär en gång i veckan, men under vinterhalvåret kan trapphus och entréer behöva städas oftare. Vi utför alltid en grundlig trappstädning i din fastighets entré och trapphus. Vad som ingår i en trappstädning ser du här nedanför.

Vill du att vi även sköter om fastighetens utsida, håller snyggt och prydligt, rensar ogräs och planterar välkomnande krukor hjälper vi förstås även till med det. Det är bara att kontakta oss med dina önskemål så löser vi det!

Checklista trappstädning

Nedanstående är standard i vår trappstäd. Har du fler önskemål är det bara att berätta det för oss!

  • Våttorkning av golv
  • Avfläckning av entrédörr
  • Torkning av lister, räcken, sopluckor och fönsterbrädor
  • Dammning av armaturer
  • Rengöring av hissdörr och speglar i hiss
  • Rengöring av entréglas i port (in- och utsida)
  • Tömning av skrapgaller vid behov

Kontakta oss för en offert