Om oss

Välkommen till städfirman Clean Företagsstäd! Vi är glada över att du också hittat till oss. Vi är en städfirma som älskar att städa och göra fint hos både privatpersoner och på företag. Vi har flera års erfarenhet av städning och är kända för att vara både noggranna och pålitliga. Men vi ägnar oss inte enbart åt hemstädning och företagsstädning. Bland våra tjänster finns även byggstädning, storstädning, flyttstädning, trappstädning och möbeltvätt. Mer om vårt utbud hittar du under fliken ”Tjänster” i vår meny.

Ett städföretag som ger dig mer fritid

När du anlitar ett städföretag att sköta din städning får du mer frihet och mer tid att ägna dig åt andra saker. Det är därför vår slogan är:
“Vi ger dig mer tid till annat”.

Som städföretag strävar vi hela tiden efter att ge dig som kund den bästa städningen. Vårt mål är att bli bäst i Sjuhärad på städning. Därför arbetar vi hela tiden med att förbättra oss själva. Vi som städföretag vill helt enkelt kunna ge dig städning av allra bästa kvalitet. Vi vill också att du ska bli mer än nöjd med vårt arbete. Därför lämnar vi alltid städgaranti när du anlitar oss. Är du inte helt nöjd vill vi att du kontaktar oss inom 48 timmar så vi kan lösa det så fort vi bara kan.

Vi utgår från Borås och är verksamma i t ex Ulricehamn, Bollebygd, Kinna, Skene, Svenljunga och Tranemo. Kontakta oss för offert!

MILJÖPOLICY
Miljön är givetvis väldigt viktig för oss. Vi vill arbeta för att kommande generationer också ska kunna leva på vår jord. Därför använder vi produkter som är krav- och miljömärkta. Vi ser också till att sköta återvinningen på ett miljömässigt sätt.

GARANTIER
Som kund hos oss vill vi att du ska bli nöjd med vårt arbete. Därför lämnar vi garantier på alla våra uppdrag: 100% Nöjd Kund Garanti

Vi är medlemmar hos:

Kontakta oss för en offert