soffa

Möbeltvätt

Har du fått fläckar på möblerna? Ingen fara! Sånt händer. Speciellt i barnfamiljer, barn är experter på att spilla. Men vem som helst kan ha otur och råka orsaka en fläck. Det är sånt som händer här i livet. Och det behöver inte betyda att du inte kan få köpa en ny och fin soffa. Däremot kan det innebära att det är läge för en möbeltvätt.

För det finns många bra sätt att ta bort fläckar från möbler. Så det finns ingen anledning att nöja dig med en gammal och trist soffa. Det går alldeles utmärkt att ha fina möbler även i en barnfamilj med hund.

Det handlar bara om att veta hur man ska ta bort fläckarna!

Vi på Clean Företagsstäd hjälper dig gärna med möbeltvätt om du bor i Borås med omnejd (Bollebygd, Ulricehamn, Svenljunga, Tranemo m fl).

Möbeltvätt – våra bästa tips

Vi samlat några tips för dig som vill sköta din möbeltvätt själv: Först och främst, var lite försiktig. Prova lite först innan du tar till storsläggan, du vill ju inte att fläcken ska växa och ta över hela möbeln!

Tips nummer ett: Blanda ljummet vatten med ättika. Pensla blandningen på fläcken, låt det dra in och torka. Gnugga sedan lite galltvål över fläcken och torka med en fuktig trasa.

Tips nummer två: Blanda vatten med bikarbonat eller flytande tvättmedel. Doppa en microfibertrasa i blandningen och gnugga försiktigt några gånger. Kanske måste du upprepa behandlingen, men till slut kommer det att bli rent.

Tips nummer tre är att hyra en ångtvätt. En ångtvätt fungerar så att het ånga tar sig igenom fläcken på djupet, vilket brukar vara ett bra sätt att eliminera fläckar. Det finns också andra maskiner att hyra vid möbeltvätt. Många av dem använder kemikalier, så det är något att tänka på innan du hyr.

Tips nummer fyra: Tycker du att det verkar bökigt att joxa med möbeltvätt själv? Det förstår vi. Ring oss. Vi har både lång erfarenhet av möbeltvätt och bra utrustning som snabbt och enkelt tar bort alla sorters fläckar på de allra flesta möbler.

Kontakta oss för en offert