Kontorsstädning i Borås

Ta hjälp av ett städföretag för kontorsstädning i Borås

Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB hjälper företag och organisationer av olika slag med kontorsstädning i Borås och närliggande orter. Vi erbjuder hög kvalitet på vår städning, som utförs av personal som alltid ser till att ert kontor blir skinande rent.

Vi tar oss an både små och stora uppdrag, och kan därför hjälpa dig oavsett storleken på ditt kontor. Vi arbetar alltid efter ditt företags önskemål och behov, och erbjuder alltså både mindre städjobb och helhetslösningar.

Städföretag i Borås, Tranemo och Ulricehamn

Vi arbetar noggrant och effektivt, och är övertygade om att du som kund kommer bli nöjd med vårt arbete. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med städningen som vi utför, hör av dig till oss inom 48 timmar, så kommer vi tillbaka och fixar till arbetet så att ni blir nöjda.

Vad kostar det då med en kontorsstädning i Borås? Det beror självklart på hur omfattande städning som ni önskar, och på storleken av lokalen. För att ni ska kunna känna er trygga med priset redan innan uppdrag genomförs, kan ni enkelt be om en offert för just ert kontor. På så sätt får du full koll och slipper stressa över vad priset kommer att landa i.

Kontorsstädning
Hemstäd i Borås av Clean Företagsstäd

Kontorsstädning i Borås med hög kvalitet

Kundservice är en av de viktigaste delarna i vårt företag, och någonting som vi ser till att utveckla till det bättre för varje arbetsdag som går. Vi är övertygade om att ett bra samarbete mellan oss och våra kunder, bidrar till ett bättre resultat av städningen.

Genom en god kundkontakt, kan vi lättare se till att vi arbetar efter dina egna önskemål och behov.

Hör av er till oss vid eventuella frågor och funderingar. Vi ser alltid till att svara så snabbt som vi kan!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert