tradgard

Trädgårdstjänst

Trädgårdstjänst eller trädgårdsarbete, oavsett vilket ord du väljer kan vi hjälpa till att hålla din trädgård fin och välskött året om. För nog är det så att vi alla vill ha en fin och välskött trädgård? Men ibland räcker tiden bara inte till och det finns en massa andra måsten att prioritera. Då finns vi! Vi hjälper dig gärna med allt det trädgårdsarbete som du inte kan eller har tid med. Våra erfarna och duktiga personal kan det mesta inom trädgårdsarbete, från att rensa ogräs, klippa gräsmattan, räfsa löv, skotta snö, vattna växter och mycket mer som hör trädgården till.

Glöm heller inte att du kan utnyttja RUT-avdraget även för trädgårdstjänster! Bra va? Slå oss en signal på 033-10 22 29 eller klicka på ”Ja tack, jag vill gärna ha en offert” längre ner på sidan.

Trädgårdstjänst året om

Det är nästan bara vintertid som vår trädgårdstjänst vilar (bortsett från att vi gärna skottar snö när den faller). Men redan när ljuset kommer tillbaka i början av året gör sig växter (och ogräs) beredda inför årets säsong. Och då är det dags att börja med trädgårdsarbetet! Kan du komma igång med ogräsrensningen så tidigt som möjligt kan du bespara dig mycket arbete senare under sommaren. Är det mycket annat arbete du måste ta dig an? Låt oss hålla undan ogräset!

Vi hjälper gärna till att plantera, ställa i ordning odlingsbäddar och gödsla gräsmattan så att den håller sig grön och fin. Hör av dig till oss och berätta vilken typ av trädgårdstjänst du behöver så ordnar vi det!

När sommaren kommer fortsätter arbetet i trädgården. Vi hjälper till att vattna blommor, klippa gräs (och den eviga kampen mot ogräset) och på hösten kan vi åta oss att plantera dina lökar så att rabatterna prunkar när vårsolen återkommer. Vi finns helt enkelt till för din trädgård året om!

Kontakta oss för en offert